Bij Nikki aan tafel

Bij NIKKI aan tafel bent u aan het juiste adres voor mondkrullend ambachtelijk schepijs, ovenverse broodjes, Nikki’s appeltaart, het welbekende Brokking hazelnootschuimgebak en nog veel meer. Waar u ook voor kiest van onze kaart, bij alles loopt u gegarandeerd het water in de mond. Bij Nikki aan tafel komt vol passie een ongekende smaaksensatie op tafel die u nog lang zal heugen. En…bij NIKKI aan tafel komt niets uit een pakje. Alles is vers en zelfgemaakt of ingekocht bij alleen de beste producenten uit de streek!

Naast het uitgebreide ijsassortiment, serveert Bij NIKKI aan tafel kwaliteitskoffie van Cook en Boon met een mini ijsje.

In de winterperiode bakken we zelf heerlijk geurende warme wafels.
Daarnaast bieden wij een keur aan cannoli’s. Om zelf van te genieten of om cadeau te geven. Bij NIKKI aan tafel… da’s pas puur genieten!
Wij zijn het gehele jaar geopend, dus ook in de herfst en winterperiode!

Bij Nikki aan Tafel viert haar 10-jarig bestaan en kijkt trots terug op de vele mooie jaren. Het
afgelopen decennium is een periode geweest van hard werken, doorzetten en groeien. In de afgelopen 10 jaar heeft Bij Nikki aan Tafel zich ontwikkeld tot een gevestigde naam in
Ridderkerk met de huisgemaakte appeltaart , cupcakes, cookies en taarten van Coffeelicious,
Brokking gebak en Italiaanse Cannoli’s van Dolci Siciliani.


Wie zeker niet vergeten mag worden is Nikki’s leverancier van het  ijs. Het familiebedrijf Granucci maakt al sinds 1929 ruim 75 smaken ijs op ambachtelijke wijze bereid. Zij hebben diverse prijzen gewonnen waaronder de Coppa d’ Oro, de wereldbeker voor ijsbereiders met hun overheerlijke hazelnoot ijs. Bij Nikki aan Tafel heeft een wisselende selectie van 22 smaken van deze leverancier in huis.

Het begon allemaal met een droom en een passie voor bakken. Nikki, de oprichtster, had een visie om mensen te laten genieten van heerlijke en ambachtelijke lekkernijen.

Het pad naar succes was echter niet altijd gemakkelijk. Er waren momenten van twijfel, tegenslagen en uitdagingen. Maar Bij Nikki aan Tafel heeft altijd vastgehouden aan hun kernwaarden van kwaliteit, creativiteit en klanttevredenheid. Nooit opgegeven en altijd blijven streven naar het leveren van de beste producten en service. Nu, na 10 jaar, kan Bij Nikki aan Tafel met trots terugkijken op hun prestaties. Er is een loyale klantenkring opgebouwd die keer op keer terugkomt voor hun heerlijke lekkernijen.

Het 10-jarig bestaan van Bij Nikki aan Tafel is een mijlpaal die gevierd mag worden.l Bij Nikki aan Tafel is trots op wat ze heeft bereikt en kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Vastbesloten om hun klanten te blijven verrassen met nieuwe smaken, creaties en ervaringen. Het belooft een spannende reis te worden, vol met nieuwe uitdagingen en kansen om te groeien.

Scroll to Top